0181-399560 de Eik 37 3224 TB Hellevoetsluis
Open hours: Ma - Do: 08:00 - 17:00 Vrijdag: 08:00 - 12:00

Tandartspraktijk PT Mshimbula

Binnen onze praktijk kunt u rekenen op deskundigheid en ervaring van het personeel. Ons werkwijze is gericht op het behouden van eigen tanden en kiezen.

Wij werken volgens VIP: voor de preventie assistentie houdt dit in Verzorging, Interventie en Preventie. De tandarts geeft Voorlichting, Indiceert en heeft tijd voor Persoonlijke aandacht.

Verzorging
Bij de VIP behandeling wordt onder andere aandacht besteed aan de algehele mondverzorging. Eet- en drinkgewoontes, de status van het tandvlees en de aanwezigheid van tandsteen en tandplaque kunnen besproken worden, Bij vragen over deze onderwerpen kan de tandarts extra voorlichting geven.

Interventie
De preventieassistente verwijdert tandsteen en tandplaque en polijst alle tanden en kiezen uitgebreid. Röntgenfoto`s van uw mond worden gemaakt wanneer daar noodzaak toe is en bij kinderen en jong volwassenen wordt zo nodig een fluorideapplicatie gedaan. De tandarts voert de tandheelkundige controle uit en onderzoekt of er een indicatie is om te behandelen.

Preventie
Deze behandeling wordt uitgevoerd door één van onze preventieassistentes tijdens de halfjaarlijkse controle. Uw tanden en kiezen krijgen een opfrisbeurt.

PT Mshimbula

Ik heb de studie Tandheelkunde in 1986 afgerond bij het RadboudUMC in Nijmegen. In mei 1990 ben ik begonnen met mijn praktijk in Hellevoetsluis aan de Eik 37. In de afgelopen 28 jaar heb ik veel patiënten in mijn praktijk ontvangen en dit met veel plezier gedaan. Het geeft mij enorme voldoening om te zien dat de patiëntjes van toen nu hun eigen kinderen bij mij in de praktijk laten inschrijven. Ik ben niet alleen trots op mijzelf maar meer op mijn patiënten die al die jaren hun vertrouwen aan mij hebben gegeven. Ik wil dit werk zeker blijven doen zo lang ik het kan.

Ons team

PT (Peter) Mshimbula
PT (Peter) Mshimbula
Tandarts
BIG nummer: 99062853502
P. Darmanin (Panos)
P. Darmanin (Panos)
Tandarts
BIG nummer: 59921673502
Z. Khogyanai (Zmarai)
Z. Khogyanai (Zmarai)
Mondhygiënist
BIG nummer: 19927514679
M. ter Horst (Manon)
M. ter Horst (Manon)
Receptioniste
S. Sidiqi   (Sana)
S. Sidiqi (Sana)
Mondhygiënist
BIG nummer: 49928574879
F. Ama Omar (Falhad)
F. Ama Omar (Falhad)
Mondhygiënist
J. Hagi (Jasmin)
J. Hagi (Jasmin)
Mondhygiënist

Word jij onze nieuwe collega?

In onze praktijk zijn wij op zoek naar een allround tandartsassistente die beschikbaar is voor 3 dagen per week.

Soort dienstverband: Parttime.
Functieomschrijving: assisteren aan de stoel, sterilisatiewerkzaamheden, baliewerkzaamheden.
Vereist: Diploma tandartsassistente MBO4, goed kunnen omgaan met computer programma’s zoals word, exel etc. Voldoende kennis van tandheelkundig software zoals Novadent.

Ben je gemotiveerd, leergierig, toon je eigen initiatief, en heb je een gezonde werkhouding? Mail dan je cv met foto naar -> vacature@mshimbula.com

P.T. Mshimbula, Tandarts
Tandartspraktijk Mshimbula B.V.